Ansuz Mainz8 D-TC Hálózati elosztó - HIGH END

Ansuz Acoustics
6 160 000 Ft

Szállítási információ:

Előrendelés

Menny:


Meghallgatásoz és tanácsadáshoz hívja munkatársunkat
(+36) 30 222-5473

Vásárlásod értékének 2% jóvá íródik, melyet a következő vásárlás során lehet felhasználni


Minden Regisztráció után 3% kedvezményt biztosítunk minden termékünkre

Ansuz Mainz8 D-TC Hálózati elosztó - HIGH END

A zenei rendszer szíve. A Mainz8 D·TC állandó áramlást biztosít a legigényesebb High End rendszerhez is. A nagy földelésének köszönhetően az Ansuz Mainz D·TC tökéletes alapot nyújt a High End teljesítményhez.

Amikor kifejlesztettük az Ansuz D·TC kábelköteget, teljesen tisztában voltunk azzal, hogy a kábelcsatornához kifejlesztett technológiacsomag valóban elsődleges helyzetben van a hálózati áramelosztó egységben.

A D·TC technológia hihetetlenül erősnek bizonyult a kondicionálásnál, a hálózati áram a lehető legjobban használható a HiFi készülékek közvetlen környezetében.

Az Ansuz Mainz8 D·TC teljesítményelosztása csúcsminőségű, a HiFi komponenseknek a legjobb munkakörülményeket biztosítja.

A Mainz8 D·TC egység kétféle módon kondicionálja a hálózati áramot, a passzív és aktív mechanizmusban, a passzív tekercs-alapú mechanizmusok zajcsökkentéseivel, hogy az áramot még egyenletesebb zajszintre helyezve a páratlan tisztaságra és a térbeli fókuszra további áramköröket biztosítson.

Ha túl erőteljes eszközöket használsz, eltávolítod azt is, ami a zenét életben tartja. A Mainz8 D·TC teljesítmény-elosztók párhuzamos szűrési módja egyszerűen megakadályozza az induktív soros alkatrészek kompresszióját, ez által élvezheti úgy a zenét mintha élő lenne.

Az Ansuz Mainz8 D·TC 8 dedikált hálózati kivezetéssel, és rendkívül alacsony impedanciájú csillag földelő rendszerrel rendelkezik.

Elődjének köszönhetően az új Ansuz Mainz8 D·TC hajtásszabályozó alapvetően elosztja a hálózati tápellátást és a hatékony földelést. 8 dedikált tápegységgel, valamint az Ansuz D·TC kábelsorozat és az új Ansuz 2-sorozat létrehozásával nyert tapasztalatokkal is rendelkezik

A technika óriási mennyiségével ellentétben a modell hangolt rózsafa lapokkal van ellátva, ami a csodálatos természetes anyag tulajdonságait a mechanika harmonikus hangolására használja.

Az Ansuz Mainz8 D·TC csaknem duplája a korábbi modelleknek, egyszerűen a rendelkezésre bocsátott technológiák mennyiségének kielégítésére hozták létre. De megtartották a különleges tulajdonságokat is, a kimenetek oldalra vannak szerelve úgy, hogy a csatlakoztatott kábelek ne szakadjanak el minden irányban, de könnyen elhelyezhetők a padlón vagy az állvány rendszer mögött. A vizuális megjelenés vonzó és logikus; lágy vonalak és szerves formák teszik az Ansuz Mainz8 D·TC nagy teljesítményét, funkcionális és szép egyszerre.

High End hálózati elosztó

Földelés
Az egyik legfontosabb tényező, amely elengedhetetlen egy nagyszerű eredmény eléréséhez, az az egész rendszer megfelelő földelése. Az Ansuz kábelek olyan technológiákat tartalmaznak, amelyek biztosítják a lehető legjobb földelést.

Rezonancia kontroll

Az Ansuz Acoustics kifejlesztett egy olyan termékcsaládot, amely ideális környezetet teremthet, amely előnyös a csúcskategóriás alkatrészek teljesítményéhez.