Ansuz Mainz8 Diamond Hálózati elosztó és szűrő

Ansuz Acoustics
985 600 Ft

Szállítási információ:

Rendelhető

Meghallgatásoz és tanácsadáshoz hívja munkatársunkat
(+36) 30 222-5473

Vásárlásod értékének 2% jóvá íródik, melyet a következő vásárlás során lehet felhasználni


Minden Regisztráció után 3% kedvezményt biztosítunk minden termékünkre

Ansuz Mainz8 Diamond Hálózati elosztó és szűrő

Az Ansus Mainz8 Hálózati elosztó az optimalizált rendszerek szívének tekinhető. A Mainz8 a Star Ground - és az egyedülálló Ansuz Sparkz és NSC technológiát tartalmazza. Ez a termék biztosan javítja a hallgató környezetét.

Az Ansuz Mainz8 Power Distributor egy hálózati és földelosztói egységből áll. 8 dedikált kivezetéssel és egy rendkívül alacsony impedanciájú csillag földelő rendszerrel rendelkezik.

A Mainz8 használatakor próbálja meg a fő földelést csatlakoztatni az előerősített vagy integrált erősítőhöz, ahol a források csatkaloztatva vannak. Ez által minimalizálható a földi potenciál a készülékek között, így pedig minimálisra csökkenthető a földáram és a jel által okozott ingadozások.

NSC technológia:

Zajcsökkentő tekercs technológia

Tekercs technológia, amely nagyon hatékonyan elnyomja az elektromos zajokat.

A Mainz8 csatlakoztatása a "Daisy-láncba"

Ha több eszköze van, mint amennyit egy Mainz8-ba lehet csatlakoztatni, akkor sorozatosan többet is futathatunk, mint ahogy a képen is látszik: A földelő csatlakozó kábel hozzáadásával a második egység ugyanazt a csillagföldet osztja meg.

A MAINZ8 2 minőségben érhető el.

A dolgok egyszerűsítése érdekében úgy döntöttünk, hogy a Mainz8-at csak 2 minőségi szinten állítjuk elő: az A- és a D-szinten, de minden Ansuz-szinten kábeleket, valamint más márkájú kábeleket és tartozékokat használunk.

D SZINT:

A DIAMOND sorozat segítségével az összes technológiát - DGC, DIHC és NSC - kombináltuk a legjobb anyagokkal és rendelkezésre álló legjobb mechaniaki tulajdonságokkal. Semmi sem lett kímélve, azért, hogy magasabb referenciaszintet tudjon kínálni Önnek, mint az eddigi tapasztalatai. A preciziós alakú aluminiumelemek 18 órán keresztül részecskegyorsítást kaptak gyémánttal és szénnel, annak érdekében, hogy biztosítsák a D-sorozatú kábelek egyedi tónusát.

Az Ansuz Acoustics kifejlesztett egy olyan termékcsaládot, amely ideális környezetet teremthet, amely előnyös a csúcskategóriás alkatrészek teljesítményéhez.