Ansuz Sparkz TC (Tesla Coil) Harmonizer Zajtisztító elem

Ansuz Acoustics
258 720 Ft

Szállítási információ:

Rendelhető

Menny:


Meghallgatásoz és tanácsadáshoz hívja munkatársunkat
(+36) 30 222-5473

Vásárlásod értékének 2% jóvá íródik, melyet a következő vásárlás során lehet felhasználni


Minden Regisztráció után 3% kedvezményt biztosítunk minden termékünkre

Ansuz Sparkz TC (Tesla Coil) Harmonizer Zajtisztító elem

Az Ansuz Sparkz ugyanazokkal a mechanizmusokkal készül, amelyeket évtizedek óta használnak a tengeri hosszú távú kommunikációs antenna-tunerekben.

Az Ansuz Sparkz a fejlett Teslacoil technológián alapul, amely az alkalmazása esetén aktív zajtisztító elemként szolgál.

A Sparkz párhuzamosan működik a hálózati táplálással, ha az ellennyomást felismeri a felismert zajra. Ez ellentétben áll a legtöbb egyéb áramellátó berendezéssel, ahol zajcsökkentő elemek találhatók az áramvezetéken, a kimenet és az elektronikus alkatrészek között. Ez megakadályozza a pillanatnyi áramerősség mennyiségét, amelyet a berendezés kihúz a hálózatból.

Sparkz TC

Az Ansus Darkz jobban kiadja az előnyeit, ha több Sparkzot ad hozzá a rendeszeréhez. A Sparkz egy kiváló minőségű áramelosztó, az audió/videó komponensek kimeneténél. Jó benyomása lesz a Sparkzról mindaddig, amíg ugyanabba a csoportba van csatlakoztatva. Az Ansuz Mainz8 A/D-vel kombinált Sparkz még erősebb hatást eredményez. Annak ellenére, hogy a Mainz8-at a Sparkz gyártó tervezte, a külső Sparkz hozzáadásának előnyei immanensek.

Aktív széles sávú NSC technológia
és az Active Tesla Coils technológia.

Elérhető az EU (Schuko) vagy az US

50/60 Hz 100 - 240 V-os csatlakozódugóin
Jól működik az AC adapterrel

Földelés:
Az egyik legfontosabb tényező, amely elengedhetetlen egy nagyszerű eredmény eléréséhez az a földelés, ami biztosítja az egész rendszer megfelelő működését. Az Ansuz kábelek olyan technológiákat tartalmaznak, amelyek biztosítják a lehető legjobb földelést.

Hang optimalizálás:

Az Ansuz Acoustics kifejlesztett egy olyan termékcsaládot, amely ideális környezetet teremthet előnyös a csúcskategóriás alkatrészek teljesítményéhez.