Lemezjátszó - Scheu Analog

Lemezjátszó - Scheu Analog

Lemezjátszó - Scheu Analog

scheu lemezjatszoA Scheu lemezlejátszó rendszerei a leghangsúlyosabb hangminőséggel, hangegyenleggel de nem utolsósorban kiemelkedő tartóssággal rendelkeznek.

A Scheunak nagyon fontos a termelés minősége, ezért csak és kizárólag németországi beszállítokkal dolgoznak. Ez azt jelenti, hogy a végtermékeikről 100%-osan ellehet mondani, hogy németminőség, és, hogy németországban készült - kivéve a Rega kar egyes modelljeit. A Scheu lemezlejátszóiról fontos tudni, hogy mind kézzel készülnek. Közüllük mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, legyen az akár a Cello vagy a Das Laufwerk No.2.

Das Laufwerk No.2

A Das Laufwerk egy német lemezlejátszó típus, amely mára már a SCHEU márka csúcsminőségű modelljévé vált, teljesítménye meghaladja a márka régi csúcsmodelljét a Premiert is, ezzel egy új korszakot indítva a SCHEU számára. A teljes súlya a lemezlejátszónak 38 kg.

Hangokat részletekig kiemelkedően visszaadja. A basszus erőteljes és kontúros, míg az alaphang teljesen természetes. A magas hangok nem túlterheltek, rendkívűl részletes felbontás ellenére a zenei áramlás soha nem veszik el.

Premier

lemezjatszo

A Premier a márka állandó és legkedveltebb lemezlejátszója, emellett pedig számos változatban kapható. Úgy tervezték, mint egy nehézsúlyú lemezlejátszót, amelyet az egyedi tervezési részletek különböztetnek meg.

A Premier a világon bármely forgalomba hozott lemezlejátszókarral könnyedén és nagy dolgozik együtt. A hangokat rendkívűl tökéletesen, tisztán és zavartalanul tudja visszaadni. A szem és a fül számára is vonzó.
Diamond

diamond lemezjatszoNagyon rózsaszín, nagyon klassz és nagyon öntudatos - így lehetne összefoglalni egyetlen mondatban a Diamond lemezlejátszó modellt.

A Diamond-ot 2006 után alkották meg, miután észrevették, hogy a női vásárlók elégedetleneknek látszanak. Ez a piac első, igazán nőknek szánt lemezlejátszója. Teljesen összeszerelt, előre hangolt és mellé még rózsaszín is!

Habár a Diamond két színben kapható, a rózsaszín változatból szinte ugyanannyit értékesítenek, mint a feketéből.

A Diamond hangzása különösen áthatóan adja vissza az énekhangot, a jazz és a kamarazenét. Ez a nagy felbontásának és az intenzív sztereoszkópikus mélységének köszönhető.


Cello

chello lemezjatszo scheu analog

A Cello lemezlejátszó fejlesztés azzal a céllal jött létre, hogy a Premier minél több erényét átadja egy kompakt és vonzó lemezlejátszónak, de már saját beépített meghajtóegységgel. A Cello habár lényegesen kisebb, mint a Premier, de ugyanolyan jó minőságű csapágyakat építettek bele, hogy a méret ne menjen a minőség rovására. Ez a lemezlejátszó kizárólag 9 hüvelykes hangerőre van tervezve, de hangzásban egy érett lemezlejátszó, rengeteg erővel és felbontással.Cello Classic Line

classic line lemezjatszo

A Cello Classic Line létrehozásának célja a klasszikusabb formai világban való lépés miatt történt, ezért is ez egy négyszögletes lemezlejátszó, három különböző modellel.

1. Cello Classic Line Basic

A Basic modell a kipróbált és regisztrált Rega RB 202 kart tartalmazza.

2. Cello Classic Line Evolution

Az Evolution modell a kipróbált és regisztrált Rega RB 202 kart tartalmazza. A patron azonban az Audiotechnica egy AT 100E. Az Evolution egy összetettebb héjszerkezetettel van ellátva.

3. Cello Classic Line Timbre

A Basic és az Evolution modellekkel szemben, ez a modell picit eltér a klasszikus kinézettől. Míg a Bacis és az Evolution modellek a Rega karra korlátozódnak, addig a Timbre modellt sokkal rugalmasabban próbálták megalkotni, ez által választható a hangkar hozzá, a többi 9 hüvelykes hangkarok közül.