Viablue - Kábelekről

Viablue - Kábelekről

Viablue - Audió kábelek készítése.

Viablue kábelek:

Sok idő telik el egy új termék megtervezésénél, eljutni az első ötlettől a piacképes termelési sorozathoz. A kezdetleges rajzok és vázlatoktól, egészen a háromdimenziós, számítógépes fejlesztésű CAD modellekig. Egérkattintással ezek a rajzok egyszerűen kijavíthatók és javíthatók, egészen az első piacképes termék megjelenéséig.

Miután átvettük a terveket és a megállapodásokat a tervezőkkel és modell építőkkel, az első lépés, hogy elkészüljön a prototípus. Az aktuális prototípusok tesztelése alatt, mindig kijönnek a vele kapcsolatos problémák, ez által tovább fejleszthetjük, tökéletesíthetjük őket. Az adott termék kialakítását a számítógép/ CAD továbbfejleszti. Ezek a lépések a késztermék megjelenéséig ismétlődnek. Azután kezdődik a tömegtermelés.

A fejlesztés során számos tényező meghatározó: a minőség, a technológia, a kezelés, az ár (költség-teljesítmény arány) és természetesen az optikai jellemzők és a külső kialakítás is.

Az összes ViaBlue terméknek speciálisan megtervezett minőségi ellenőrzésen kell átesnie, ahhoz, hogy az ügyfeleink számára a lehető legmagasabb minőséget biztosítsa. A ViaBlue kábeleket nagyon magas színvonalon gyártjuk. A legtisztább rézt használjuk, és vezetőképes anyagaink szigorú minőségellenőrzéssel készülnek. Az eredmény csúcskábelek lettek, kiváló felületi kivitelben. Mi csak a legtisztább és legmagasabb minőségű nyersanyagokat veszünk a konnektorainkhoz, hogy képesek legyünk nagyon alacsony ellenálló képességet termelni.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára biztosíthassuk, hogy a ViaBlue termékkel a legmagasabb minőséget kapják, rendszeresen ellenőrizzük a ViaBlue termékek utánzatait és hamisítványait. Az általunk kifejlesztett termékek utánzatai jogellenesek és tiltottak, a jogsértőket büntetőeljárás alá vonják. Rengeteg időt és energiát fektetünk be a high-end kapcsolatok fejlesztésébe és a gyártásába. Az általunk fejlesztett termékeket a müncheni Német Szabadalmi Hivatalon keresztül védjük, annak érdekében, hogy harmadik felektől jogi lépéseket tegyünk a másolatokkal/hamisított termékekkel szemben. Ezáltal garantáljuk a vásárlóink számára, hogy a legmagasabb minőségű termékeket kapják. A vásárlóink legmagasabb minőségű eredeti ViaBlue termékre számíthatnak. A ViaBlue termékek másolása és hamisítása jogellenesek és tiltottak, és a jogsértőket polgári és büntetőügyekben bíróság elé állítják.

Hangfalkábel, hangszóró kábel, XLR kábel, RCA kábel, Optikai kábel, Koaxiális kábel, HDMI kábel, Tápegység kábel, Jack kábel.